Over Jeroen

Vanaf mijn 12e speel ik gitaar, en maak ik muziek…
…Uiteindelijk ben ik afgestudeerd aan de Rockacademie te Tilburg en ben ik aan het werk als gitaardocent in Oisterwijk, docent aan het Factorium in Tilburg en in mijn studio. Daarnaast ben ik ook muzikant.

Ik heb in verschillende bands gespeeld, en momenteel heb ik twee vaste bands.
Naast de vaste band Reservoir Dogs Band, speel ik in diverse gelegenheden die niet vast zijn šŸ˜‰

In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Rockacademie te Tilburg als gitarist/docent. Met dit diploma heb ik ook de Docent Musicus bevoegdheid. Ik geef gitaarles in Oisterwijk als een van de oprichters van Popwise en ik ben gitaar-, poptheorie- en bandcoach bij het Factorium te Tilburg.

Vanaf het schooljaar 2015/16 ben ik begonnen met een eigen muziekschool in Oisterwijk, Popwise!

Regelmatig volg ik cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Mijn laatst gevolgde cursussen zijn:

– Ik heet niet dom (over ADHD/ADD/PDD-NOS/Autisme en dyslexie binnen het muziekonderwijs)
– Ludodidactisch onderwijs (over het implementeren van concepten uit games binnen het onderwijs)
– En zo nog diverse cursussen mbt muziek onderwijs!

Ik ben gitarist maarĀ speel daarnaast (als hobby) basgitaar, contrabas, drums en piano. Als gitarist ben ik vast onderdeel van de Reservoir Dogs Band.

Voor deĀ hobby maak ik muziek voor de lol of voor de studie. Het is compromis-loos muziek maken voor mij. Alles kan in mijn One-Man band! Alles wat je hoort speel ik zelf, dat is de voorwaarde van het maken van mijn eigen muziek! Een aantal van mijn composities kun je hier beluisteren. De muziekstijl varieert van Rock naar Drum&Bass tot Hip-Hop of film soundtrack muziek! Ik hou erg van de afwisseling. Het zijnĀ bijna altijdĀ instrumentale tunes/songs bijvoorbeeld als geschenk aan familie of vrienden!

Naast het verzorgen van lessen en workshops heb ik ook een eigen (home) studio. Dankzij deze faciliteit heb ik de mogelijkheid om zelf kleine producties te maken.

Beroepsmatig maak ik in opdracht muziekstukken of ben ik producer. Ik ben exclusive author voor AudioJungle. Een marktplaats voor verkopen van tunes/leaders en achtergrond muziek. Voor meer informatie hierover ga dan naar mijnĀ AudioJungle profiel.

Backingtracks, karaoke banden, leaders of achtergrond muziek.
U kan bij mij terecht met zowel geschreven muziek als nog te componeren muziek.
Alle backingtracks, lesvideos en muziek in de videos van mijn online programma Popwise-Online zijn geproduceerd in mijn studio.