Workshop Rockster voor één dag!

Vorige week vrijdag heb ik een leuke workshop gegeven; Rockster voor één dag!

Antoon kreeg van zijn dochter een middag in de studio als een rockster cadeau!
Heel vroeger had hij eens gitaar gespeeld, en de wens was om dat (ieder geval voor één dagje) weer eens op te pakken. Na een sessie over de gitaar en welke akkoorden we nodig hadden, was er tijd voor een lunch om vervolgens na deze lunch alles in praktijk te brengen en de opnames te starten. De wens was om het nummer Pagan Baby van CCR te kunnen spelen. En dat is gelukt! Een extraatje was dat de cadeau gevers zelf ook mee speelden! Antoon is tevreden naar huis gegaan met een aantal mp3’tjes waar hij met het nummer Pagan Baby van CCR mee speelt! Er zijn zelfs opnames van een heuse jamsessie die was ontstaan!

No Comments

Comments are closed.